söndag 8 juni 2014

Guld & glitterstänk


Det är dem stora händelser i livet som skapar dem stora och övergripande penseldragen på livets målarduk.
Vilken kärlek vi väljer att dela vårt liv med, vilken kärlek som krossar vårt hjärta, om vi har viljan och möjligheten att få barn, giftemål, stora fester, resor till världens alla hörn, val av yrke, val av stad att bosätta sig i, vilken högre makt vi tror på eller om vi tror på människans egna kraft.

Men det är dem små sakerna i vår vardag som skapar dem små, markanta penseldragen i guld och ger glitterstänk i hörnen. De små sakerna som ger lycka och värme i hjärtat.
När man är nära att förlora det viktigaste i livet, när livet ställs på sin spets, då blir detta blir mer påtagligt än någonsin.
För mig är lycka just nu att få duka middagbordet med tre tallrikar, att få höra Henke och Franks röster tillsammans, se Franks ögon glittra när han ser på sin pappa. Att få ha gemenskap, inte bara vi tre, utan även med våra familjer och vänner. Åh, vad jag har saknat att få umgås med våra vänner, våra fina okomplicerade och kärleksfulla vänner, som en hel familj.
Helgen har bestått av kvalitetstid med våra nära & kära, dem har skapat små penseldrag i skimrande guld och stänk av glitter över de mörka partierna på vår tavla.

Det gråa molnet på vår annars blåa himmel just nu är att Frank har blivit förkyld. Om Henke blir sjuk väntar fler dygn på sjukhuset med oanade konsekvenser. Så det var med tårar i ögonen som jag mötte Franks farmor & farfar längs E4:an idag för att Frank ska få tillbringa lite tid i Småland för att bli frisk och undvika att Henke blir sjuk.
Känns så otroligt svårt att skiljas från min älskade son nu när vi äntligen fick vara tillsammans som en familj igen. Men jag vet att han har det bra, han är med sina favoriter.
Utan Henkes föräldrar, Franks farmor & farfar och mina svärföräldrar så skulle vår vardag inte fungera. Dem finns alltid där och ställer alltid upp. Tack - vi älskar er!

Franks farmor & farfar som alltid ställer upp!
Fika i fredags med fina Dina & Majken
Firande på Hasselbacken av min blivande svägerska som fyller 40 år

Steven och söta Hannes

Ljuvligt häng

Franks favoritsysselsättning

Finaste Frank

3 kommentarer:

 1. Jaaa Sonja och Janne alltså!! Så bra dom är!!! Vilka härliga bilder på er allihop. Å Frank njuter i Småland av hästar och maskar och farmors smultron!! // Puss från mej

  SvaraRadera
  Svar
  1. // Från mormor Anette

   Radera
 2. Vilken underbar syn! Stor kram på er

  SvaraRadera