tisdag 22 juli 2014

Harmoni

Det finns inga garantier för någon att de drömmar, planer och ambitioner man har kan genomföras. Det finns inga garantier för någon, någonsin.
Men om man har en allvarlig sjukdom i familjen blir det en ständigt smärtsam påminnelse. För hur många planer har inte grusats av att Henke har fått feber och dåliga värden. Han har blivit minst lika besviken som mig, men har dessutom behövt uppleva flera nätter på Huddinge sjukhus då jag iaf har fått spendera natten hemma hos Frank.

När vi bokade huset på Dalarö låg Henke inne på CAST. Vi diskuterade om vi kastade pengarna i Östersjön, skapade en illusion som bara skulle leda till ytterligare en besvikelse.
Men vi chansade, behövde något att se fram emot. En sommardröm att fokusera på när sjukhusets betongfasad krympte vår värld.
Nu är vi här i paradiset! I ett underbart sekelskifteshus med havet som granne. Njuter av att strosa ner till bryggan nedanför för ett morgondopp i sällskap med nakenbadande grannar. Njuter av långa frukostar på terassen med havet som utsikt. Njuter av dagar fyllda av sol, bad och vänner på besök. Njuter av värmen, miljöombytet och framförallt varandra!
Henke är pigg och Frank är överlycklig över att få så mycket tid med sin pappa.

Detta hade inte varit möjligt utan hjälp på vägen. Tack familj och alla vänner för er otroligt generösa julklapp. Ni har alla gjort det möjligt för två veckor av mental återhämtning och harmoni. Tack!

Blogging with a view

2 kommentarer:

  1. Oh vad roligt att höra att Henke mår bra!! Så härligt ni verkar ha det på Dalarö, så vackert. Njut av varandra o har det gott, ni är fantastiska! Tänker på er. Kramar Siw o Stefan

    SvaraRadera
  2. Underbart att ni får vara tillsammans och ha det så skönt. Underbar bild på Henke o Frank. Ha en fortsatt skön sommar. Kram till er alla. Lena o Arne

    SvaraRadera