torsdag 28 augusti 2014

Auktion för Barncancerfonden

Att starta insamlingen till Barncancerfonden var ett sätt för mig och Henke att göra något värdefullt av hans sjukdom. Hitta en mening i allt det meningslösa, lyfta blicken och fokusera på något som är större än oss själva.
Tack vare alla er så har vi nått våra mål om och om igen. Vi har flera gånger, sedan starten i mars månad, kunnat öka målsättningen. Er generositet har värmt oss ända in i själen. Ni har visat er stöttning, kärlek och omtanke.
 
Sista datumet vi satte för insamlingen var den 31/8 med ett mål på 80 000kr, och vi har nu ca 7000kr kvar innan detta mål är uppfyllt. Men vi har valt att förlänga tiden, för så länge det finns barn som får cancer så är kampen inte över!
 Philips har gjort något otroligt, det fantastiska företag som jag arbetar för, har skänkt ett helt gäng med produkter.
Produkter som kommer att gå till auktion för Barncancerfonden, så att ni kan ge men även få. Pengarna från auktionen kommer oavkortat att gå till insamlingen (med avdrag för ev. leveranser).
 
 
Auktionen kommer att gå till på följande sätt:
 
Det kommer att vara en "stängd" auktion (detta då många har sagt att det är svårt att kommentera direkt på bloggen). Då flera av produkterna har ett högt försäljningsvärde så finns det ett utropspris som är det minsta beloppet man kan bjuda på.
Det finns även flera produkter av samma modell, dessa har då olika nummer.
 
1. Maila mig den produkt du vill lägga ett bud på till: elin.berglund@philips.com
 
2. Ange i ämnesraden: "Auktion Barncancerfonden produkt nr.X (ange då vilken produkt 1-8 som du bjuder på, numret hittar du framför respektive produkt nedan).
Det går självklart bra att bjuda på flera produkter, men skicka då ett mail per produkt.
 
3. Ange i mailet ditt namn, telefonnummer samt summan du bjuder.
 
4. Nämn även i mailet om du önskar vara anonym då namnet på den som vinner budgivningen kommer att tillkännages i bloggen tillsammans med den TOTALA summan för hela auktionen.
 
5. När det är 2 dagar kvar kommer jag att tillkännage det högsta budet per produkt. Vet du med dig att du har lagt ett lägre bud än det som leder, så finns det här möjlighet att ge ett nytt bud genom att skicka ett nytt mail.
 
6. Du som vinner budgivningen kommer sedan att få sätta in pengarna direkt på vår insamling till Barncancerfonden.
(För du vet väl om att om du skänker 2000kr under ett år till Barncancerfonden och minst 200kr per tillfälle så får du göra ett avdrag på 25% på nästa års deklaration!)
http://www.barncancerfonden.se/1309359970/
 
Produkterna kan hämtas upp hemma hos oss i centrala Stockholm, hos våra föräldrar i Bankeryd/Värnamo eller hos syster i Göteborg alternativt skickas beroende på var du som vinner bor (detta kommer dock att dras bort från summan till Barncancerfonden, så ju fler vi kan lämna ut desto bättre).
 
Budgivningen kommer att avslutas den 10/9 och börjar NU. Lycka till!!
 
 
1. Rakapparet S9711/31.
Philips nya rakapparat lanseras i höst, så nu kan du vara först med denna Rolls Royce bland rakapparater. 
Denna rakapparat har allt man kan önska sig! Förrutom att den ger ett strålande rakresultat så har den: digital display, personal comfort settings, skäggtrimmer och rengöringsstation.

Rekommenderat försäljningspris i butik: 4999SEK, utropspris 1500SEK.
 
#1: S9711/31
 

2. Rakapparat S9521/31
Philips nya fantastiska rakapparat lanseras i höst, så nu kan du vara först med denna Rolls Royce bland rakapparater.
Denna rakapparat har allt man kan önska sig! Förrutom att den ger ett strålande rakresultat så har den: personal comfort settings, skäggtrimmer och rengöringsstation.
Rekommenderat försäljningspris i butik: 4499SEK, utropspris 1200SEK


#2: S9521/313. Pink Diamonclean HX9362/67
Eltandborstarnas diamant! 
En tandborste som gör gott - inte enbart för din munhälsa. Med en snygg och sofistikerad design kommer denna skönhet med dubbelt laddningssystem, den laddar i vattenglaset, och med en hastighet på över 62 000 borsttag per minut är Sonicare DiamondClean oemotståndlig. Välinvesterade pengar som både kommer sänka dina tandläkarkostnader avsevärt och göra tandborstningen både lite snyggare och roligare. En produkt man vill ha framme i badrummet.
Kommer med ett lyxigt doftljus..mmmm
Rekommenderat försäljningspris i butik: 1999SEK, utropspris 600SEK
 
#3: HX9362/67

 

4. Black Diamondclean HX9352/04
En tandborste som gör gott - inte enbart för din munhälsa. Med en snygg och sofistikerad design kommer denna skönhet med dubbelt laddningssystem, den laddar i vattenglaset, och med en hastighet på över 62 000 borsttag per minut är Sonicare DiamondClean oemotståndlig. Välinvesterade pengar som både kommer sänka dina tandläkarkostnader avsevärt och göra tandborstningen både lite snyggare och roligare. En extraordinär produkt som förgyllar var man och kvinnas badrum. 
Kommer i en lyxig goodiebag bestående av doftljus och facetowel. 
Rekommenderat försäljningspris i butik: 1999SEK, utropspris 600SEK
 
  
#4: HX9352/04
 
 
5. Råsaftcentrifug HR1871/00
Den här juicemaskinen från Philips pressar ut ännu mer juice ur frukt och grönsaker. Tack vare den innovativa, snabbrengjorda silen och den inbyggda fruktköttsbehållaren är den oerhört enkel att rengöra. Boosta hösten med nyttig, hemmagjord juice!
Rekommenderat försäljningspris i butik: 1999SEK, utropspris 600SEK
#5: HR1871/00
 

 
6. Råsaftcentrifug HR1871/00
Den här juicemaskinen från Philips pressar ut ännu mer juice ur frukt och grönsaker. Tack vare den innovativa, snabbrengjorda silen och den inbyggda fruktköttsbehållaren är den oerhört enkel att rengöra. Boosta hösten med nyttig, hemmagjord juice!
Rekommenderat försäljningspris i butik: 1999SEK, utropspris 600SEK
 
#6: HR1871/00
 
 
7. Strykjärnet GC4912/30
Det ultimata strykjärnet med optimal temp, som stryker alla strykbara plagg i siden, linne, bomull och kashmir, i vilken ordning som helst utan att behöva justera temperaturen.
Rekommenderat försäljningspris i butik: 999SEK, utropspris 250SEK
#7: GC4912/30


 
8.  Steamcleaner FC7008/01
Rengör svåra fläckar och fett med ånga. Njut av hygieniska rengöringsresultat fast du endast använder vattenånga. Dödar upp till 99,9 % av bakterier. Ångmunstycket når alla hör och mikrofiberduken lyfter och absorberar smuts.
Rekommenderat försäljningspris i butik: 799SEK, utropspris 200SEK
#8: FC7008/01
 
 

Bjud nu - för att alla barn är värda en ärlig chans!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar