söndag 6 april 2014

Happy Weekend

För tredje helgen i rad har Henke känt sig stark. Att ha en normal vardag, som det var före sjukdomen, är så nära lycka vi kan komma.
En sak vi saknat mest av allt är att få hänga hemma hos våra vänner Anders & Malin. Se Frank leka med sin favorit Dina, snacka oviktiga saker (men ack så viktiga i stunden), skratta och äta god mat. För första gången sen i oktober var det dags att inta Väsby och få en feeling av att allt är som vanligt igen.

Vi har laddat med massor med energi i helgen, hela familjen har fått sin dos inför veckan som kommer. I slutet av veckan kommer vi få beskedet, det livsviktiga beskedet som kommer att påverka vår framtid. Beskedet om hur NK-studien har gått, stamcellstranspantionen eller inte. Möjlighet till bot eller inte. Ett besked om liv eller död. Tack för era böner, tankar och kärlek för det är nu det gäller!
Ps. Tack fam Levisson för den lyxiga delikatesslådan, glädje för mage och hjärtat. Tack fam Nordin för att vi nu har en gladare kille med en kickbike. Ni hör ju - ni skämmer bort oss och vi älskar det :)!2 kommentarer:

  1. Tack själva för en härlig dag! Det värmde att ha er här igen och att ha det som det brukar vara. Vi älskar er!

    SvaraRadera
  2. Ni behöver inte tacka. Vi är glada att få medverka i en stark helg. Lite lyx, lite mys, lite känsla av "vardag". Varma kramar, ni finns i våra hjärtan!

    SvaraRadera