söndag 13 april 2014

Tack vare Er har vi uppnått vårt mål - nu höjer vi ribban!

Tack vare Er har vi fått in över 30 000kr på 17 dagar, ett mål som var satt att uppnås under 5 månader.
Att så många människor engagerat sig, bidragit av sina pengar och spridit budskapet gör oss otroligt glada och stolta. Stolta över att det finns så många människor i vår närhet med så mycket kärlek och omsorg.
Ni har undanbett er födelsedagspresenter och ni har hoppat över middagar med era nära för att ge ett bidrag till vår insamling till Barncancerfonden. Ni är helt fantastiska!!

Vi tänker sticka ut hakan och öka målet till 40 000kr. Ni är flera som flaggat för att ni ännu inte hunnit ge och vi hoppas på en ännu större spridning för att fler ska få chansen att bidra. Hur klyschigt det än kan låta så kan ingen göra allt, men tillsammans kan vi göra skillnad. Skillnad för våra och andras barn. För att alla barn ska få en ärlig chans!

http://www.barncancerfonden.se/1309359970/

Jag ser tillbaka på helgen med värme i kroppen! Henke har äntligen fått klartecken för sin stamcellstransplantation, målet för Barncancerfonden är uppnåt mycket tidigare än vad vi någonsin kunnat drömma om och vår familj har fått så mycket kvalitetstid tillsammans.
Häng med mina fina föräldrar, Eric & Ebba. Själen och ytan har fått sitt.
Men framförallt; kompismiddag igår kväll hos Jonna & Amelie. Allt kändes som förr, tugget var detsamma och känslan fanns där. Känslan av sann glädje, utan plats för cancer.
En kväll som jag kommer leva på länge!Skål för positiva besked!
 
1 kommentar:

  1. Håller med dig Elin, vilken helt igenom urtrevlig kväll. Tänkte när jag satt i taxin hem (t-centralen hade redan låst så sent hade det hunnit bli) om vi inte trampat er på tårna med tanke på hur ni har det i er vardag när vi körde på med vår vanliga hårda men ändå så goa jargong. Men sen kände jag att var nog därför det blev så himla nice: även om vi snackade en del cancer så var det inte den som stod i centrum. Så skönt att det får vara så ibland!

    Puss och puss

    Bell

    SvaraRadera