söndag 27 april 2014

Kolmården

Vi har laddat med energi. Använt den sista helgen i frihet med att fylla på våra depåer inför det som komma skall.
Att bara få sätta sig i bilen med hela sin lilla familj, åka söderut på E4:an och lämna Stockholm bakom sig gav en enorm frihetskänsla. Vi ville göra något för familjen, speciellt något för Frank.
Efter två dagar på Kolmården har vi en extremt nöjd liten kille. Efter timmar hos aporna (vi fick gå tillbaka dit 5 gånger), sälshow som fullständigt facinerande, tid i badhuset och en kram av självaste Bamse så är Frank en trött men nöjd liten kille.

På fredag så kommer vår vardag att förändras, vår lilla familj kommer att splittras. När jag tänker på det är det som en kall hand kramar om mitt hjärta. Transplantationen är ett måste, ett måste för att den jag älskar mest ska bli frisk. Men trots det så är det svårt att inte fokusera på det som är jobbigt; att Frank inte kommer få träffa sin pappa, att det är en fråga om liv eller död, att Henke kommer vara instängd innanför sjukhusets väggar under en lång tid.

Men det är vår vardag, inte en vi har valt utan en vi måste lära oss att hantera. Er kärlek, omsorg och böner värmer och lyfter oss.
Vad gäller insamlingen till Barncancerfonden har ni gett ca 10 000 kr på 2 dagar, ett tydligt bevis på vilket enormt engagemang det finns för Henke och fina Dina. I skrivandets skull är insamlingen uppe i nästan 54 000 kr, en summa vi aldrig hade kunnat drömma om.
Vi kommer fortsätta kämpa, påminna och be er sprida budskapet om insamlingen. För så länge barn får cancer är ingen summa för stor!

Men just nu njuter vi av helgen som varit och den energi den gav. Trevlig kväll alla fina! 


 
 
Ps. Anders, Malin, Dina & Majken - vi saknade er <3!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar