torsdag 27 mars 2014

Barncancerfonden

Idag har vi varit på läkarbesök för att få ett första besked om hur NK-studien har gått. Vi fick en indikation, en hint enligt läkaren själv, inga tydliga svar utan bara fler frågetecken.
Det optimala hade varit om Henkes cancerceller hade kommit ner på 0%, då hade en stamcellstransplantation varit ett självklart nästa steg.
Nu finns det cancerceller kvar, dock har dem inte ökat. Enligt läkaren själv är det ett "hyfsat" resultat. Johans NK-celler har expanderat vilket är positivt och visar att dem fungerar, men hur mycket vet vi inte förrän Henkes friska benmärg satt fart.
Det riktiga svaret får vi först om två veckor. Nu börjar väntan igen och den ständiga påminnelsen till varandra om att leva här & nu.

Att Henke fick cancer var en fullständig chock!
Men vi har flera gånger pratat om att det som skulle vara ännu värre än att Henke är sjuk, det som skulle få våran värld att rämna totalt, är om Frank var drabbad. Vår älskade son, som inte kan uttrycka sina känslor eller förklara var det fysiskt gör ont. Vår lilla glädjespridare som vi älskar så att våra hjärtan värker.
Tror att vi alla kan tänka oss in i den ofantliga smärta det skulle innebära om våra, eller andras älskade ungar skulle bli sjuka.

Just därför har vi startat en insamling! En insamlig hos barncancerfonden, för att alla barn ska få en ärlig chans.
Målet är att samla in 30 000kr tills slutet av augusti. En insamling för alla barn med cancer och alla familjer som kämpar.
Ge bort ett bidrag som present till någon du tycker om, skippa nästa shoppingrunda och lägg pengarna här, ta med matlådor nästa vecka och lägg lunchpengarna här.
Klart vi ska klara det här tillsammans!

Gå in på: http://www.barncancerfonden.se/1309359970/ och ge ditt bidrag.

Tack & kärlek till er alla!


3 kommentarer:

 1. Klart vi kommer att bidra till detta mål! Fint initiativ kära ni!

  Puss Bell

  SvaraRadera
 2. Vi håller tummarna! Förstår att väntan måste vara så himla jobbig.
  Fint initiativ med barncancerfonden, självklart kommer vi lägga ett bidrag.
  Kram på er från tina med familj

  SvaraRadera
 3. Underbart fint intiativ! Hoppas att så många som möjligt hjälper till.
  Som du skriver, i te mycket att avstå ifrån❤️

  SvaraRadera