måndag 31 mars 2014

Miljöombyte4 månader har gått och jag behövde verkligen ett miljöombyte. Jag har inte varit utanför tullarna sen den 25 november förra året förutom alla gånger jag varit på Huddinge Sjukhus. Provtagningar tre dagar i veckan plus inläggning med behandlingar för diverse infektioner eller försök att få kontroll på min sjukdom. Känns som man börjar kunna varenda vrå på avdelningarna I54 och M71-73. Lägenheten som till en början kändes som ren lyx i jämförelse börjar även den bli instängd och trist. Ett miljöombyte var som sagt efterlängtat.
Solen och den första riktiga vårvärmen sken över Stockholm när vi lämnade lille Frank hemma hos morbror Eric och Erika för att sedan bege oss till Södertuna Slott för en avkopplande helg på tu man hand med klassisk Afternoon Tea och fyrarätters supé. Att få göra som förr, att tillbringa en helg med bara Elin är så underbart, så avkopplande och så enormt roligt. Förutom Frank så finns det ingen som få mig så lycklig som Elin. Hon är verkligen min bästa vän!! Att tillsammans med henne få sitta med en bärs i handen, njuta av solens värme och känna det där lugnet, den där tystnaden som bara infinner sig på landet. Att blicka ut över en spegelblank sjö och få njuta och umgås så som vi gjorde förr får en att glömma allt trist vi går genom just nu. Just där och då fanns inte begreppet cancer!

I Sverige insjuknar ungefär ett barn om dagen i någon form av cancer. Olika typer av cancer förekommer i olika åldrar. Vissa cancertyper drabbar små barn medan andra typer drabbar äldre barn och tonåringar. Hjälp oss att bidra så forskningen går framåt så våra småttingar slipper samma skit som jag...
I skrivande stund har vi fått in 11750kr, vilket är helt fantastiskt!!!! Stor tack till alla som bidragit och som sprider länken för att fler barn ska få en ärlig chans.

//Henke


Södertuna Slott

Min bästa vän

6 kommentarer:

 1. Fina ni! Det var ni såå värda!
  Stor kram från tina med familj

  SvaraRadera
 2. Det var ni så värda o behövde verkligen de.
  Så kul att fått umgåts så mycket med Frank i helgen. Vilken pärla o goding han är.
  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Åh Henrik va ledsen jag blir när jag läser detta. Jag tänker på er och håller alla tummar och tår för dig!

  Hälsningar
  Julia (din gamla Ekholms-kollega)

  SvaraRadera
 4. Ni är fantastiska. All kärlek till Er!
  Lena o Arne i Värnamo

  SvaraRadera
 5. Älskar er och är så glad att ni kom iväg!!!

  SvaraRadera